Spring til indhold

Handelsbetingelser

Henning Christiansen Arkiv
Hårbøllevej 2
4792 Askeby
Telefon: +45 71 94 48 94
CVR: 40800034

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.
Det Grønne Øre tager imod online betalinger ud fra de givne standarder i Danmark, dvs. Dankort mv.
Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 
Det Grønne Øre benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

Levering
Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekenden og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag. 
Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. 
Vi leverer til privatadresser i Danmark og internationalt.
Alle varer leveres med [GLS og PostNord]. 
Fri fragt fra 500 DKK (1000 DKK Int.)

Retur og fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. 
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. 
Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@henningchristiansenarkiv.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Det Grønne Øre at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret 
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 
Reklamationen skal meddeles til Det Grønne Øre i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. 
Det Grønne Øre dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav. 

Reklamationer sendes til vores lager: 

Det Grønne Øre
Storegade 18D
4780 Stege